Optimalisert for Opera:

Opera
   

Billig nike salg på på nettet fra Kina

Kjøp billige Wayfarer solbriller i butikken vår, lavest pris, men den beste kvaliteten, har vi et stort utvalg for Ray Ban Wayfarer solbriller.

På denne tiden av jakten på individualitet, til en viss grad, har solbriller blitt mål for en mann mote eller ikke viktig basis. Konfrontert med tusenvis av stiler av solbriller, wayfarer solbriller hvordan å plukke ut den ene med sin "god fit" solbriller gjøre? Følgende utvalg teknikker for å introdusere solbriller.

Velg fra et utvalg av solbriller hovedsakelig solbriller og ansikt, hudfarge, øyne, bryn og andre aspekter av samlokalisering.

På denne tiden av jakten på individualitet,ray ban wayfarer solbriller har solbriller til en viss grad blitt et mål på hvorvidt en person fashion viktig basis. Konfrontert med tusenvis av stiler av solbriller, hvordan å plukke ut den ene med sin "god fit" solbriller gjøre?

1, solbriller og ansikt, frisyre "god passform"

(1) Rundt ansikt: rundt ansikt, runde eller hjørner ikke wayfarer briller egnet til å bruke solbriller. Sirkulær ramme vil understreke lubne ansiktet, mangel på kontrast og skjønnhet. Derfor bør du velge en litt bredere enn ansiktet og ramme opp butterfly-type ramme, slik at ansiktet ser ray ban wayfarer pris kantete. For å unngå sirkulære, lys eller barnslig rammen.

(2) hjerteformet ansikt: Dette ansiktet typen som billige ray ban wayfarer vanligvis har koniske haken og bred panne, for stor eller for bred pensel omrisset av solbriller vil gjøre ansiktet ser bredere, men det ser skarpere kjeven liten, bør unngås med slitasje upturned sider av rammen, da dette vil fremheve konisk kjeve. Hjerteformet ansikt bør bruke lette og mangekantede solbriller, rammer bredde høyst templer er hensiktsmessig, med hverandre ansikt kontur kostyme.

 
Vi i Pedersen Maskinering AS vil alltid gi deg som kunde den beste service. Prøv oss, og du vil bli overrasket!